Fotografeer mijn restaurant

Restaurants | Menu's | Hospitality

Sleutel tot Culinaire Verleiding

Food Content

In de wereld van restaurants draait alles om de beleving. Van de smaakvolle gerechten tot de sfeervolle ambiance, elk detail telt. En een van de meest krachtige manieren om deze beleving over te brengen is door middel van professionele fotografie. De juiste beelden kunnen de zintuigen prikkelen, de eetlust opwekken en potentiële gasten verleiden om een tafeltje te reserveren. Of het nu gaat om een trendy bistro, een chique fine dining restaurant of een gezellige lokale eetgelegenheid, investeren in hoogwaardige foto’s is van onschatbare waarde.

 

Visuele verhalen die verbinden

Een professionele fotograaf begrijpt de kunst van het vastleggen van het unieke karakter van uw restaurant. Met behulp van geavanceerde technieken, belichting en compositie kan een fotograaf de essentie van jouw culinaire creaties vastleggen. De prachtig gedekte tafels, de kunstzinnig gepresenteerde gerechten en de glimlachende gasten – alles komt tot leven in de foto’s. Deze visuele verhalen hebben de kracht om een emotionele connectie te creëren met je potentiële gasten, waardoor ze een onweerstaanbaar verlangen krijgen om jouw restaurant zelf te ervaren.

Food ATRACTION.... En daarom bij mij aan juiste adres.

Met goed beeld, verkoop jij beter. 
12 ideeën op een rij.

Presentatie

Menu Kaarten:

Voeg smaakvolle foto’s toe aan je menukaarten om de gerechten visueel aantrekkelijker te maken.

Website:

Gebruik de foto’s op je website om een sfeervolle en uitnodigende online aanwezigheid te creëren

Sociale media:

Deel verleidelijke foto’s op platforms zoals Instagram en Facebook om je restaurant te promoten en een groter publiek te bereiken.

Online recensies:

Verbeter de visuele impact van je online recensies door foto’s toe te voegen van gerechten die je gasten hebben genoten.

Online reservering websites: 
Maak je restaurant aantrekkelijker op reservering websites zoals TripAdvisor door hoogwaardige foto’s te tonen.|

Print materiaal: 
Gebruik de foto’s in brochures, flyers en posters om potentiële gasten nieuwsgierig te maken en hen naar je restaurant te lokken.

Promotie

PR en persberichten:
Verstuur foto’s naar lokale media om de kans te vergroten dat jouw restaurant wordt opgenomen in artikelen en recensies.

E-mailmarketing:
Maak gebruik van de foto’s in nieuwsbrieven en e-mailcampagnes om klanten aan te trekken en hen te laten watertanden.

Advertenties:

Gebruik de foto’s in advertenties om de aandacht te trekken en potentiële gasten te verleiden jouw restaurant te bezoeken.

Culinaire evenementen: Gebruik de foto’s om deelname aan culinaire evenementen te promoten en je restaurant te profileren.

Interieurontwerp:
Presenteer foto’s van je restaurant in interieur ontwerp magazines of -websites om je unieke stijl te laten zien.

Cadeaubonnen en vouchers:
Verfraai cadeaubonnen en vouchers met foto’s van heerlijke gerechten om de ontvangers te verleiden een bezoek aan jouw restaurant te brengen.

Visuele verhalen die verbinden​

Restaurant in beeld

20-30 foto's / ca. 2 uur fotografie
vanaf
585
435 excl. BTW
 • Voorbespreking
 • ca. 2 uur fotografie
 • Interieur/ Exterieur
 • Close up's food/drinks in restaurant
 • Werkopnamen in keuken
 • Hoge resolutie beelden
 • Jpeg voor Internet en Social media
 • Simpele Nabewerking
 • Gebruikersrechten
 • Per beeld extra € 12,50
 • Per uur extra € 95,--

Menukaart fotoserie

20-30 foto's / ca. 2 uur fotografie
vanaf
585
435 excl. BTW
 • Voorbespreking
 • ca. 2 uur fotografie
 • Top Shot gerechten
 • Close up van gerechten
 • Combinaties van gerechten
 • Hoge resolutie beelden
 • Jpeg voor Internet en Social media
 • Simpele Nabewerking
 • Gebruikersrechten
 • Per beeld extra € 12,50
 • Per uur extra € 95,--

Restaurant + Menukaart

40-60 foto's / ca. 4 uur fotografie
vanaf
1285
975 excl. BTW
 • Restaurant in Beeld
 • Menukaart fotoserie​
 • Chef's Portret/Team foto
 • Per beeld extra € 12,50
 • Per uur extra € 95,--
meest
gekozen

Elk project begint met een goed gesprek.

Werken met Studio Michael van Emde Boas

Studio Michael van Emde Boas Photography biedt een overtuigende keuze voor foodfotografie voor promotie. Met hun expertise, oog voor detail, creativiteit en toewijding aan klanttevredenheid kun je erop vertrouwen dat zij de essentie van jouw voedsel kunnen vastleggen en op een visueel aantrekkelijke manier presenteren om je promotie-inspanningen te versterken.

Expertise in Foodfotografie

Michael van Emde Boas staat bekend om zijn expertise in foodfotografie. Met jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij voedsel op een aantrekkelijke en smakelijke manier kan vastleggen. Zijn portfolio toont een breed scala aan verbluffende food foto's, die laten zien dat hij in staat is om de schoonheid en heerlijkheid van verschillende gerechten te presenteren.

Resultaten van Hoge Kwaliteit

Studio Michael van Emde Boas Photography streeft naar resultaten van hoge kwaliteit. Michael maakt gebruik van professionele apparatuur, geavanceerde technieken en expertise in nabewerking om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke beelden aan de hoogste normen voldoen. De foto's worden zorgvuldig bewerkt om de visuele aantrekkingskracht te vergroten, terwijl de authenticiteit van het voedsel behouden blijft

Oog voor Detail

Michael besteedt nauwgezette aandacht aan elk detail in zijn foodfoto's. Van het selecteren van de perfecte belichting en accessoires tot het samenstellen van de compositie en het vastleggen van texturen en kleuren van het voedsel. Hierdoor zorgt hij ervoor dat elke foto visueel aantrekkelijk is en een sterke verlangen oproept om het voedsel te proeven.

Op maat van jouw merk

Studio Michael van Emde Boas Photography streeft naar resultaten van hoge kwaliteit. Michael maakt gebruik van professionele apparatuur, geavanceerde technieken en expertise in nabewerking om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke beelden aan de hoogste normen voldoen. De foto's worden zorgvuldig bewerkt om de visuele aantrekkingskracht te vergroten, terwijl de authenticiteit van het voedsel behouden blijft.

Unieke Benadering

Het draait allemaal om creativiteit als het gaat om food fotografie. Michael begrijpt dat. Elk gerecht zijn eigen verhaal laten vertellen. Eerlijke fotografie. Dicht op het onderwerp. Op zoek naar de essentie om vast te leggen. Of het nu gaat om een close-up die de details van een dessert benadrukt of een dynamische rangschikking van ingrediënten, zijn creativiteit komt tot uiting in elke foto.

Reputatie en Klanttevredenheid:

Studio Michael van Emde Boas Photography heeft een sterke reputatie opgebouwd door uitzonderlijke resultaten en tevreden klanten. Veel bekende voedselmerken, restaurants en publicaties hebben vertrouwd op Michael voor het vastleggen van hun culinaire creaties. Getuigenissen en positieve recensies van eerdere klanten benadrukken de professionaliteit, betrouwbaarheid en artistieke visie die Michael aan zijn werk toevoegt.

Diversiteit aan mogelijkheden

De mogelijkheden om professionele foto’s te gebruiken zijn eindeloos voor restaurant eigenaren. Denk aan het optimaliseren van je menukaart met smaakvolle foto’s die de gerechten tot leven brengen. Of gebruik de beelden op je website om een visuele rondleiding door je restaurant te geven, waarbij potentiële gasten alvast de sfeer kunnen proeven. Daarnaast kunnen de foto’s gebruikt worden voor sociale media-uitingen, zoals Instagram-posts en Facebook-advertenties, om je restaurant onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Met professionele foto’s maak je een sterke eerste indruk en wek je de nieuwsgierigheid van potentiële gasten, waardoor ze sneller geneigd zijn om voor jouw restaurant te kiezen.

Meedenken is inbegrepen.
Food fotografie op maat. Let's Talk!

Wil je eerst jouw ideeën en wensen bespreken. Prima!
(Reactie binnen 24 uur)

Liever "Do It Yourself? "

Download hier 50+ tips voor betere food fotografie.

NO CURE, NO PAY...

Stuur je product assortiment op naar de Studio.
Wij maken een fotoserie Free of Charge. Wil je de serie gebruiken dan betaal je. Vind je het nix.
Even goede vrienden.