Packshots en Productfotografie

Fotografie voor Internet

Niets is zo belangrijk als de presentatie van artikelen die je via een persoonlijke webshop wilt verkopen.

dePKSFBRK (lees: de PackShot Fabriek), is een uniek initiatief van Michael van Emde Boas. In zijn studio vind je opstellingen die je na een kleine training ook thuis kunt maken. Bouw je eigen studio met behulp en advies van de beste op dit gebied.

Hoe schiet je een flesje, een hand kralen, een boek, een glas, een stoel of een tafel zo dat een klant aan de andere kant van het land zin krijgt het te kopen. Laat het door Michael van Emde Boas doen of laat hem je het leren. Een voorstel dat je niet zo vaak zal krijgen. En masterclass waardoor een webshop de moeite waard wordt.

Packshot, ook wel productfotografie genoemd, is het fotograferen van de voorraad. Winkelketens fotograferen ieder voorwerp en meestal dramatisch slecht. Hoe vaak heb je niet in een folder zitten staren naar een item omdat je gewoon niet kan zien of het de goede is. De klant haakt af, vertrouwt je minder. Wat heb je verbergen? Niets natuurlijk, daarom moet je in goede handen zijn.

Michael van Emde Boas heeft voor meerdere grote bedrijven als klant en heeft voor enkele zelfs eigen e-commerce productfotografie studio’s ontworpen en verzorgt graag de nabewerking zoals vrijstaand maken en kleurcorrectie. Alweer een propositie die alleen maar de kwaliteit ten goede komt.

Waar ben je naar op zoek?

E-commerce en Webshop

Fotografie voor Internet

360º Grden Fotografie