Portret Fotograaf in Dwingeloo, Westerveld.

portretstudio

Een studio midden in Dwingeloo. Wat een heerlijke plek. Geen onbekende ver weg, nee, gewoon even binnen lopen om je foto of portret te laten maken. Er is een permanente opstelling waar door het mogelijk is vrijwel meteen een echt mooi portret te maken.

Jezelf even met de telefoon fotograferen? Of wil je jezelf echt mooi op de foto? Digitaal of afgedrukt, in verschillende formaten zodat je direct voor je website kunt gebruiken. Michael van Emde Boas zoekt naar die uitdrukking in je houding en gezicht die je juist zo kenmerken. Dat lukt echt niet met de telefoon op een halve arm afstand.

Speciale Aanbieding Wintermaanden

(geldig in november, december, januari en februari)

Niets is zo belangrijk als familie. Maar wanneer is iedereen nu eens echt bij elkaar? Nou, voor de foto natuurlijk. En niet door de buurman, even allemaal dicht bij elkaar, nu door een echte fotograaf die gevoel heeft voor familieverhoudingen, voor het speelse, ernstige, vrolijke en soms moeilijke in families. Studio Michael van Emde Boas heeft een geweldig aanbod, waarom gebruik je belangrijke momenten niet voor een familieportret.

Oma die de kleinzoon drie jaar na het zwembad heeft gebracht en dan na het examen een schitterende foto in de studio, dat staat toch jaren prachtig? Feestdagen, gebeurtenissen, momenten van ernst en geluk. Of die foto die je naar de familie stuurt met Kerstmis, of de uitnodiging voor een feest of huwelijk. Blije mensen bij elkaar en dan de camera van Michael van Emde Boas, dat is liefde voor elkaar gevangen in licht.

Q#1: What are you trying to sell me?

Q#2: How much?

Q#3: Why should I believe you?

Q#4: What’s in it for me?