Bier


Portfolio Description

Stap in de wereld van bierfotografie. Proef de visuele magie. Ontdek de kunst van het vangen van bier in beelden.

Verleidelijke composities. Perfect schuim. Betoverende schoonheid. Een slok verlangen.

Welkom in de bruisende wereld van mijn bierfotografie.

 

Bier Reclame Fotografie

Expertise in Foodfotografie

Michael van Emde Boas staat bekend om zijn expertise in foodfotografie.


Met jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij voedsel op een aantrekkelijke en smakelijke manier kan vastleggen. 

Zijn portfolio toont een breed scala aan verbluffende food foto's, die laten zien dat hij in staat is om de schoonheid en heerlijkheid van verschillende gerechten te presenteren.

Oog voor Detail

Michael besteedt nauwgezette aandacht aan elk detail in zijn foodfoto's. Van het selecteren van de perfecte belichting en accessoires tot het samenstellen van de compositie en het vastleggen van texturen en kleuren van het voedsel. Hierdoor zorgt hij ervoor dat elke foto visueel aantrekkelijk is en een sterke verlangen oproept om het voedsel te proeven.

Unieke Benadering

Het draait allemaal om creativiteit als het gaat om food fotografie.


Michael begrijpt dat. Elk gerecht zijn eigen verhaal laten vertellen. Eerlijke fotografie. Dicht op het onderwerp. Op zoek naar de essentie om vast te leggen.
 
Of het nu gaat om een close-up die de details van een dessert benadrukt of een dynamische rangschikking van ingrediënten, zijn creativiteit komt tot uiting in elke foto

Op maat van jouw merk

Studio Michael van Emde Boas Photography streeft naar resultaten van hoge kwaliteit. Michael maakt gebruik van professionele apparatuur, geavanceerde technieken en expertise in nabewerking om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke beelden aan de hoogste normen voldoen. De foto's worden zorgvuldig bewerkt om de visuele aantrekkingskracht te vergroten, terwijl de authenticiteit van het voedsel behouden blijft.

Resultaten van Hoge Kwaliteit

Studio Michael van Emde Boas Photography streeft naar resultaten van hoge kwaliteit. Michael maakt gebruik van professionele apparatuur, geavanceerde technieken en expertise in nabewerking om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke beelden aan de hoogste normen voldoen. De foto's worden zorgvuldig bewerkt om de visuele aantrekkingskracht te vergroten, terwijl de authenticiteit van het voedsel behouden blijft

Reputatie en Klanttevredenheid:

Studio Michael van Emde Boas Photography heeft een sterke reputatie opgebouwd door uitzonderlijke resultaten en tevreden klanten. Veel bekende voedselmerken, restaurants en publicaties hebben vertrouwd op Michael voor het vastleggen van hun culinaire creaties. Getuigenissen en positieve recensies van eerdere klanten benadrukken de professionaliteit, betrouwbaarheid en artistieke visie die Michael aan zijn werk toevoegt.

Meedenken is inbegrepen.
Food fotografie op maat. Let's Talk!

Meestal reageer ik binnen 24 uur.

Bier Fotografie op locatie

Over Michael

1969 is mijn geboortejaar. Amsterdam mijn geboortestad. Inmiddels vind je me in Haarlem, Dwingeloo of ergens op locatie waar de fotografie mij brengt.

Als vijfjarig kereltje heb ik mijn eerste professionele fotografie-ervaring opgedaan. Vóór de lens, dat wel.  Via het kindermodellenbureau van Moeder-Anne.

Sinds 1988 sta ik achter de lens. 

Op een jaartje afdeling Fotografie van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag na, heb ik het vak in de praktijk geleerd. Vallen en opstaan.
Durfen, onderzoeken en experimenteren..

Dat begon als reproductiefotograaf bij een drukkerij. Later fotografeerde ik bezoekers van het wassenbeeldenmuseum Madame Tousseau en toeristen in Verbiers.

Ruim zes jaar assistent. Ondermeer bij Eva Besnyö, Rimi Janssen en Ronnie Hertz. Sinds 1995 ben ik eigen baas en werk zelfstandig in mijn fotostudio’s en op locatie.

In de afgelopen ruim 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd in commerciële en corporate fotografie. Daarnaast ben ik specialist in packshot en product fotografie. Ik heb daarvoor mijn eigen fotografie stijl en methode ontwikkeld.

Het werk dat ik maak, is gepubliceerd en gebruikt in ontelbare advertenties, jaarverslagen, corporate brochures, prints, magazines, web sites, verpakkingsmateriaal en vele ander professionele toepassingen. 

De laatste jaren timmer ik ook goed aan de weg met mijn fine art.
Ik ben en blijf een conceptman. Altijd vol ideeën en commerciële concepten voor effectieve communicatie en reclame. 

Wat betreft mijn fotografie geldt overigens: 

Als ik het niet weet in mijn hoofd, kan ik het ook niet maken.

Ik streef naar de beste kwaliteit binnen de mogelijkheden en beperkingen die er altijd zijn. Doorgaan waar anderen ophouden op zoek naar het onverwachte en onvoorspelbare.